Str. Partizani, Nr.77, Judet Giurgiu - Bolintin Vale. Program Luni-Vineri, interval 8-18, Sambata, interval 8-13. Livrari la domiciliu: Tel. 0734 059 088.  Mail: awdnutrition@yahoo.com

PRODUSE

Productia de furaje combinate cuprinde urmatoarele tipuri:
-furaje combinate pentru pui de gaina,rata gisca,bibilica(pe stoc)
-furaje combinate pt curcani(pe stoc)
-furaje combinate pt gaini outoare(pe stoc)
-furaje combinate iepuri(pe stoc)
-furaje combinate pt prepelite outoare si pui de prepelita(pe stoc)
-furaje pentru purcei, porci,scroafe gestante si lactante(pe stoc)
-furaje combinate pt miei si caprite(la comanda)
-furaje combinate pt taurasi(la comanda)
-furaje combinate pt vaci cu lapte(la comanda)
-furaje pt crap(la comanda)
Productia de concentrate proteino-vitamino-minerale cuprinde urmatoarele tipuri:
-cpvm pt pui de gaina(pe stoc)
-cpvm pt gaini outoare(la comanda)
-cpvm pt curcani(la comanda)
-cpvm pt purcei,porci ,scroafe gestante si lactante(pe stoc)
Materii prime comercializate:
-srot de soia,floarea soarelui,rapita
-griu,porumb,orz,ovaz
-tarite de griu
-fosfat monocalcic,faina de peste
-calciu,sare neiodata
-aminoacizi(lizina ,metionina,colina)
-zooforturi vitamino-minerale
-premixuri proteino- vitamino-minerale
Pui de o zi de gaina si curca,import Italia si alte accesorii:
-pui de carne alb(ross 308, cobb 500)
-pui de rasa mixta rosu si porumbac(kabir)
-curcani alb(big 6)
-adapatori si hranitori
-vitamine
-otrava pt soareci si sobolani(foarte eficienta)

FURAJ COMBINAT UNIVERSAL-NATURAL

Este un furaj produs pentru sistemul de crestere gospodaresc cu o proteina bruta de 15,5% si este destinat pentru hranirea pasarilor si animalelor potrivit pentru gospodariile in care nu se urmareste un ritm foarte rapid de crestere,esentialul fiind starea perfecta de sanatate si calitatea deosebita a carnii.Este compus din cereale,sroturi,vitamine,minerale,sare si calciu in proportii adecvate pentru o crestere normala si sanatoasa.Se poate administra ca atare fara amestec cu alte cereale.Acest furaj este destinat pentru hranirea puilor de gaina si bibilica cu virsta de peste 21 de zile,la rate si giste de la 15 zile, curcani de la 60 de zile,porci de la 30 kg.Se gaseste pe stoc in varianta pulbere,ambalat la 10kg in pungi albastre si 35 kg in saci de rafie.

FURAJ COMBINAT PUI –G1, gospodaresc

Este un furaj produs pentru sistemul de crestere gospodaresc cu o proteina bruta de 19%. Acest furaj este destinat in principal pentru hranirea puilor de gaina de curte si a celor de carne si mixt de la 1-30 zile, cu un ritm de crestere mai ridicat decit in cazul furajului universal si urmareste starea perfecta de sanatate a puilor si calitatea deosebita a carnii.Este compus din cereale, sroturi ,vitamine, minerale,aminoacizi,sare, calciu,fosfat.Se poate administrala discretie ca atare fara amestec cu alte cereale.Secundar,atunci cind este nevoie se poate administra la bibilici, rate si giste de la o zi,  iar  la curcani de la 30 de zile.Se gaseste pe stoc  sub forma de pulbere, ambalat la pungi albastre de 5 si 10 kg.RANDAMENT:un pui va  consuma 2-2,2 kg furaj(G1) AWD-pt a asimila 1kg de carne, in comparatie cu cereale simple (griu,porumb)unde ar trebui sa consume 6-7 kg de uruiala pt a asimila 1kg carne.Timpul de crestere folosind furajul pt pui(G1) AWD este de 4-5 saptamini pt a atinge greutatea de 1 kg spre deosebire de 10-12 saptamini daca folositi uruiala simpla de cereale.

-FURAJ COMBINAT PUI- G2,gospodaresc.  Are indicatii asemanatoare cu furajul G1,avind o proteina bruta de 17.5% si se foloseste in principal in hranirea puilor de gaina,bibilica,rata,gisca,  la virsta de 30- 60 zile..Se gaseste pe stoc ambalat la 10kg sub forma de praf .RANDAMENT:un pui trebuie sa consume  2,1-2,3 kg furaj (G2) AWD-pt a asimila 1kg carne .

FURAJ COMBINAT PUI (1-30 ZILE) FAZA I–semiintensiv

Este un furaj combinat produs pentru sistemul de crestere semiintensiv avind o proteina de 21%.Fata de furajul in sistem gospodaresc acesta ofera  un ritm de crestere mai rapid fiind destinat gospodariilor  sau microfermelor care pe linga cresterea pentru consum propriu au ca scop si vinzarea puilor ,oferind o stare perfecta de sanatate si o carne gustoasa si consistenta.Este compus din cereale ,sroturi,gluten,complex de vitamine,minerale,proteine,sare calciu,fosfat.Se administreaza ca atare fara amestec cu alte cereale.Este destinat pentru hrana puilor de gaina de la 1-30 zile(dar si labibilici, rate,giste)si la curcani de la 30 zile.Se gaseste pe stoc ambalat sub forma de pulbere la 5,10 si 35 kg si sub forma brizurata la pungi albe de 10kg.RANDAMENT:un pui va  consuma 1,8 -2 kg furaj semiintensiv AWD-pt a asimila  1 kg carne in comparatie cu 6-7 kg cereale simple (griu,porumb)pt a asimila 1 kg de carne.

FURAJ COMBINAT PUI (30 zile-final) FAZA II-semiintensiv

Proteina 18,2%.Se administreaza ca atare fara amestec cu alte cereale.Este destinat pentru hranirea puilor de gaina de la 30 zile si pina la sacrificare dar si pentru bibilici ,rate,giste si secundar pentru curcani de aceeasi virsta.Ingrediente;aceleasi ca la faza l dar in proportii diferite.Se gaseste pe stoc ambalat sub forma de pulbere la 10 si 35 kg si granulat la pungi albe de 10kg.

FURAJ COMBINAT PUI- FERMA,intensiv

Proteina 22,5% .Acesta este un furaj creat pentru sistemul de crestere intensiv .Este cel mai puternic si cu ritmul de crestere cel mai rapid fata de celelalte 2 sisteme.Este destinat fermierilor care au ca scop rezultatele foarte rapide cu un raport pret –rezultate cel mai avantajos.Se administreaza la discretie fara amestec cu alte cereale la puii de la 1-30 zile.Se gaseste pe stoc ambalat sub forma brizurata la pungi galbene de 10 kg.RANDAMENT:un pui va consuma 1,6-1,8 kg furaj ferma AWD-pt a asimila 1 kg carne ,spre deosebire de 6-7 kg cereale simple (griu porumb)pt a asimila 1 kg de carne.Timpul de crestere pt un pui de carne va fi de 4 saptamini daca consuma furajul AWD pentru a atinge greutatea de 1kg spre deosebire de 10-12 saptamini daca folositi uruiala de cereale.

FURAJ COMBINAT CURCANI –C1 gospodaresc

Proteina 21,5%,recomandat pt puii de curca de 0-8 saptamini,ambalat la pungi albastre de 10 kg sub forma granulata.Se administreaza la discretie fara amestec cu alte cereale.RANDAMENT:un curcan va consuma 2.8-3,2 kg furajC1 gospodaresc AWD –pt a asimila 1kg carne ,spre deosebire de 8-9 kg griu si porumb cit ar fi nevoie sa consume pt a asimila 1 kg carne.

FURAJ CMBINAT CURCANI –C2 gospodaresc

Proteina 17,9%,recomandat pt curcanii de la 8 saptamini-sacrificare.Ambalat la pungi albastre de 10kg sub forma granulate.

FURAJ COMBINAT CURCANI C1-semiintensiv

Proteina 25,2%Sistemul de crestere semiintensiv are un ritm de crestere mai rapid decit cel gospodaresc.Se administreaza la discretie fara amestec cu alte cereale.Este recomandat pt puii de curca de la 0-8 saptamini.Se gaseste pe stoc ambalat la pungi albe de 5 si 10 kg sub forma granulata de culoare rosiatica .RANDAMENT:un curcan va consuma 2,4-2,8 kg furaj C1 semiintensiv AWD pt a asimila  pt 1kg carne spre deosebire de 8-9 kg griu,porumb cit ar trebui sa consume pt a asimila 1 kg carne.

FURAJ COMBINAT CURCANI C2-semiintensiv

Proteina 17,2%,recomandat pt curcanii de la 8 saptamini-la sacrificare,ambalat la pungi albe de 10 kg sub forma granulata de culoare maronie-roscata.

FURAJ COMBINAT CURCANI FERMA-intensiv

Este cel mai eficient si cu ritmul de crestere cel mai ridicat fata de celelalte sisteme de crestere.Proteina 28%,se administreaza de la 0-8 saptamini si este ambalat la pungi galbene de 10 kg sub forma granulata de culoare rosie.RANDAMENT :un curcan va consuma 2-2,5 kg furaj de ferma AWD pt a asimila  1kg carne ,in comparatie cu 8-9 kg griu,porumb cit ar fi necesar pt a asimila 1 kg carne.

FURAJUL COMBINAT GAINI OUTOARE SI PREPELITE OUTOARE

Au ca efect cresterea productiei de oua pe tot parcursul anului daca se indeplinesc conditiile de climat.Se gasesc pe stoc ambalate la pungi albe AWD de 10 kg si saci de rafie de 35 kg.

FURAJUL COMBINAT PURCEI 02 SI PORCI 03 SI O4

Au ca scop cresterea rapida in greutate a porcilor ,o stare de sanatate foarte buna si un gust specific al carnii de porc datorita ingredientelor naturale ,fara precursori de crestere sau steroizi.Furajul pt purcei sugari 02 contine si lapte praf si gluten ceea ce induce un start de crestere rapid si sanatos.Furajele pt porci AWD se gasesc pe stoc ambalate la pungi albe de 10 kg si saci de  rafie de 35 kg.RANDAMENT: pentru ca u porc sa asimileze 1 kg de carne trebuie sa consume intre 3,2-3,7 kg furaj pentru porci AWD ,in comparatie cu uruiala de griu si porumb unde ar trebui sa consume 7-8 kg pt a pune 1 kg de carne,sau 8-9 kg de tarita de griu pt a pune 1 kg de carne ,sau 30-35 piini pt a pune 1kg de carne,iar timpul de crestere cu furajul AWD este de 5-6 luni pt a ajunge la greutatea de 90-100 kg fata de 11-12 luni in cazul folosirii celorlalte variante de hrana.Folosind furajul AWD economisiti bani,timp si veti rini pe jumatate pt ca porcul dvs sa ajunga la greutatea optima pt sacrificare.

FURAJUL COMBINAT 06 PT SCROAFE GESTANTE SI LACTANTE

Se gaseste pe stoc ambalat la saci de rafie de 35 kg si are ca scop o stare de sanatate optima a purcelei pe toata perioada gestatiei,si un grad ridicat de natalitate al purceilor ceea ce le permite sa ajunga la o greutate cit mai mare la momentul intarcarii.Se administreaza la scroafe simplu fara amestec cu alte cereale din momentul inceperii gestatiei si pina la intarcare.

FURAJUL COMBINAT PT MIEI,CAPRITE ,TAURASI,IEPURI

Se gaseste ambalat la pungi albe de 10 kg sub forma granulata.Are ca scop grabirea ritmului de crestere si o stare de sanatate optima.

FURAJUL COMBINAT PT VACI CU LAPTE

Are ca scop cresterea productie de lapte pe tot parcursul anului si un indice al grasimii laptelui foarte ridicat in comparatie cu hranire adoar cu masa verde sau cereale simple.

CPVMurile AWD pt PUI ,GAINI,CURCANI,PORCI

Se administreaza obligatoriu in amestec cu uruiala de cereale dupa recomandarile si in proportiile prescrise  pe eticheta fiecarei pugi.Este rentabil in cazul in care gospodarul are in curte cerealele proprii si nu mai este nevoie sa le cumpere si astfel le poate amesteca cu concentratul.CPVMurile AWD sint concentrate proteino-vitamino-minerale si se gasesc ambalate la pungi albe de 10 kg si saci de rafie de 35 kg numai sub forma de pulbere.

Ultima actualizare 01.02.2013